Źródło: https://sobieska-jawor.pl/
Catering w Świdnicy. Czy to się opłaca?
Catering w Świdnicy nie kosztuje wiele, o czym przekonać się można na przykładzie tygodniowego jadłospisu proponowanego przez salę Sobieska. Cena jednego posiłku składającego się z zupy i dania drugiego oscyluje w granicach 16 złotych dziennie. Koszt ten obejmuje przygotowanie świeżej potrawy, jej zapakowanie i przetransportowanie do klienta. Jest to świetne rozwiązanie zwłaszcza dla firm, które chcą zapewnić syte posiłki swoim pracownikom. Wygodnie zapakowane lunchboxy trzymać można w lodówce i podgrzewać w mikrofalówce.
Posiłki lubiane, bo domowe!
Podczas zamawiania usługi kucharze biorą pod uwagę specyfikę pracy, jaką wykonuje dana firma. Ma to bowiem duże znaczenie podczas planowania kaloryczności posiłków – ich zadaniem jest dostarczyć zatrudnionym energii koniecznej podczas wykonywanych przez nich obowiązków. Menu przygotowywane jest wyłącznie ze świeżych składników, z których tworzone są tradycyjne dania polskie. Dzienne wyżywienie przypadające na jedną osobę składa się z dwóch posiłków – zupy i dania drugiego. Kucharze przyrządzają takie posiłki, jak zupa krupnik, żurek, czy filet drobiowy z gotowanymi ziemniakami.
Co obejmuje catering na terenie Świdnicy?
Catering na terenie Świdnicy obejmuje kompleksową obsługę klienta. Mowa nie tylko o przyrządzeniu świeżych posiłków, lecz także o ich dostarczeniu. Jak zostało wspomniane wcześniej, ustalona cena dziennego posiłku zawiera koszt dostawy, opakowania i sztućców. Dania pakowane są w sposób próżniowy, dzięki czemu można je przechowywać w lodówce i podgrzewać. Zamówione w ramach cateringu posiłki docierają pod wskazany adres gorące, stąd nadają się do spożycia bezpośrednio po dostawie.